OnLion 2021 - Home


 

Home   Information for teachers    Benefits   Részletes leírás   Szabályok   Mintafeladatok   GY.I.K.   Feladatok   Megoldások   


 

 

Kedves Pedagógusok! Kedves Szülők és Diákok!

Újra itt van az ELT Hungary népszerű ingyenes angol nyelvű háziversenye, az On-Lion. Az idén immár 8. alkalommal mérhetik meg velünk angoltudásukat a lelkes kisoroszlánok.

Az elmúlt évek visszajelzéseit figyelembe véve a verseny menetét részben átalakítottuk, reméljük, hogy ennek köszönhetően az eredményhirdetésnél rengeteg mosolygós arcú diákkal és büszke szüleikkel, nagyszüleikkel, valamint nem utolsó sorban elégedett tanáraikkal találkozhatunk majd.

Azt viszont bizton állíthatjuk, hogy az előző évekhez hasonlóan az idén is izgalmakkal teli munka és csodás kalandok várnak mindenkire, aki csatlakozik hozzánk, hiszen Anglia csodálatos tájait és kultúráját fogjuk bemutatni, megismerni – néha furcsa, olykor trükkös, sőt akár meghökkentő kérdéseken keresztül.

Kérjük, olvassák el figyelmesen felhívásunkat, és bátorítsák tanítványaikat, gyermekeiket, hogy vegyenek részt ebben a nagyszerű kalandban!

 

A jelentkezés határideje: 2021. november 7., éjfél

On_lion 2019

További részletekért kattintsanak az alábbi linkre:

 http://www.elthungary.hu/onlion_reszletes_leiras