Webshop

Baby Brother Student's Book (with CD-ROM)

Lisa anyukája és apukája hazajönnek a kisöccsével. Lisa nagyon boldog és szeretne vele játszani. Megérinti a szemeit, a füleit, a száját és ezzel megnevetteti őt. Lisa igazán szereti a kisöccsét, aminek a szülei és a nagymamája nagyon örülnek.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

Yellow and Green Student's Book (with CD-ROM)

Sárga és Zöld a neve annak a két festékesdoboznak, akik egy festékbolt egyik polcán laknak. Amikor először találkoznak, nem kedvelik egymást. Zárás után vitatkoznak egész éjszaka, mert mindegyikük a saját színére akarja befesteni a körülöttük lévő tárgyakat. Reggel a bolt tulajdonosa meglepődve látja, hogy minden sárgára és zöldre van festve és nem érti, hogyan történhetett ez meg. A két festékesdoboz nagyon boldog és barátok lesznek.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

My Family Student's Book (with CD-ROM)

Maria és Amy barátok. Maria Amy-éknél tölt egy délutánt. Amy bemutatja a családját Maria-nak, majd a két lány bemegy Amy szobájába és együtt játszanak. A hálószobában Maria rajzol egy képet a családjáról és megmutatja Amy-nek. Sajnos, Amy véletlenül ráönt egy kis narancslevet Maria festményére és Maria nagyon szomorú lesz. Amy-nek támad egy ötlete. Előveszi a gyurmáját és elkezdi megformázni Maria családját. Mire Amy végez, Maria újra boldog és Amy is az.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

The Old House Student's Book (with CD-ROM)

Három fiú labdázik egy régi ház udvarán, amikor a labda véletlenül rossz irányba repül és betöri a ház egyik ablakát. A fiúk bemennek az öreg házba, ahol egy dobozra bukkannak. Kinyitják a dobozt és találnak benne néhány régi könyvet, egy babát és egy labdát, de nem találják a saját labdájukat. Mindenhol keresik, a szekrényben, az asztalon, az asztal alatt. Miközben kutatnak a házban, megpillantanak egy ijedt nyuszit, amre először azt hiszik hogy a labdájuk. Végül megtalálják a labdát is, a kis nyuszi családja is előkerül és mindenki boldog.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

Toy Party Student's Book (with CD-ROM)

Peter egy kisfiú, aki egy új robotot kap ajándékba és nagyon boldog. Egy éjszaka, amikor Peter elalszik, az összes játéka életre kel és elkezdenek beszélgetni egymással. Összebarátkoznak és nagyszerűen múlatják az időt. Amikor megéheznek, elhatározzák, hogy kimennek a konyhába, hogy egyenek valamit. Sok finom gyümölcsöt találnak. A következő reggel Peter felkel és keresi a tigrisét és az új robotját. Az összes játékát a konyhában találja a rendetlenségben. Nagyon meglepődik, mert nem tudja elképzelni, hogyan kerültek a játékok a konyhába.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

Yellow Ted Student's Book (with CD-ROM)

Ben és Sally vásárolnak az anyukájukkal. Mindannyian bemennek egy játékboltba. A gyerekek nagyon izgatottak. Sok játékot találnak a boltban, babát, nyuszit, teknőst és egy hatalmas teddy macit, akit Ted-nek hívnak. A gyerekek szeretnék Yellow Ted-et, de az anyukájuknál nincs elég pénz, hogy megvegyék a mackót. A gyerekek szomorúan mennek haza. Hirtelen kopogást hallanak az ajtón és a gyerekek apukája jelenik meg az ajtóban egy nagy csomagot tartva. Amikor kinyitják a dobozt, Yellow Ted-et találják benne. A gyerekek nagyon boldogok és mindketten megölelik Yellow Ted-et.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

A Funny Story Student's Book (with CD-ROM)

Ricknek van egy akváriuma a szobájában. Abban az egyik halat Stripes-nak hívják. Egyik este, miután Rick lefekszik, valami furcsaság történik. Rick odamegy az akváriumhoz és beledugja a kezét, hogy megérintse Stripes-ot. A hal bekapja a kisfiú kezét és behúzza őt a vízbe. Hirtelen Rick hallá változik, és együtt úszkál a többi hallal. Rick és Stripes barátok lesznek. Stripes elviszi Rick-et magához vendégségbe, de Rick-nek nem ízlik az ottani ennivaló. Poliptáncot járnak. Rick nagyon jól érzi magát, de hiányoznak neki a csillagok, a barátai és a családja. Szomorú és haza akar menni. Azért, hogy ezt megtehesse, Stripes azt tanácsolja, hogy mondja háromszor azt, hogy ”haza akarok menni”. Mikor Rick felébred, újra az ágyában van. Megpróbálja elmondani papájának a történetet, de ő nem hisz neki. Talán csak egy álom volt? Ki tudja…

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

Big Shoes Student's Book (with CD-ROM)

Két gyermek játszik Sally-vel, a nagynénivel szüleik szobájában. Miközben a szülők a kertben készítik az ebédet, a gyerekek a régi ruhákkal játszanak. A fiú apja ruháit viseli, de azok túl nagyok rá. A lány az anyja ruháit veszi fel, de azok is nagyok rá. Amikor a lány felveszi anyja magas sarkú cipőjét megcsúszik, és az egyik cipőnek kitörik a sarka. Sally néni és a gyerekek elhatározzák, hogy megjavítják a törött cipőt anélkül, hogy szólnának a gyerekek szüleinek. Elmennek a cipőboltba, hogy hasonló cipőt keressenek. Egy este, amikor a szülők szórakozni indulnak, az anyuka felveszi cipőjét, s furcsának találja, hogy a cipő nagyobb lett. Akkor Sally néni és a gyerekek elhatározzák, hogy elmondják a mamának az igazságot, hogy mi is történt valójában.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

Black Ant Student's Book (with CD-ROM)

Fekete Hangya egy kis hangya, aki eltéved a kertben és keresi a mamáját. Egy kedves hernyó, Daisy, segít neki megtalálni az anyukáját. Miközben keresik Fekete Hangya anyukáját, sok finom zöldséget és gyümölcsöt találnak a kertben: sárgarépát, paradicsomot, burgonyát, hagymát és citromot. Találkoznak sok bogárral, egy pókkal, egy léggyel, egy másik hernyóval, egy másik hangyával, egy féreggel, egy katicabogárral, de Fekete Hangya szomorú, mert nem találja az anyukáját. Egyszer csak hallja, hogy valaki az ő nevét kiáltja. Fekete Hangya anyukája az, aki őt keresi. A kis fekete hangya újra boldog, mert megtalálta az anyukáját, s az udvaron minden rovar együtt örül vele.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

My Red Car Student's Book (with CD-ROM)

Mark és barátai a parkban játszanak. Mark szomorú, mert az ő piros autója a legkisebb. Egy nap Mark és az anyukája elmennek a játékboltba és ő nagyon izgatott lesz, mert sok nagy repülőt, vonatot, hajót és egyéb játékot lát. Szeretne venni egy autót, egy vonatot és egy hajót, de az anyukája nem egyezik bele. Amikor hazaérnek, Mark nagyon szomorú és ezt látja az apukája is aki a garázsban dolgozik. Másnap reggel Mark iskolába megy,, de még mindig szomorú ám amikor hazaér, meglepetés várja a garázsban. Az apukája épített neki egy nagy autót. Mark kimegy a parkba a szüleivel, hogy játsszon a barátaival. Az új, piros autójában ül és izgatottan várja, hogy a barátai észrevegyék.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

Snowy Student's Book (with CD-ROM)

Havazik odakinn. Kevin és húga, Tina ki akarnak menni a hóban játszani. Tina nem akar bújócskázni, ezért elkezdenek hóembert építeni. A hóembernek van keze, karja, szája és orra. Délben a gyerekek bemennek ebédelni. Ebéd közben kisüt a nap, és Snowy, a hóember elolvad. Amikor Tina ki akar menni játszani Snowy-val, rájön, hogy az elolvadt, és Tina szomorú lesz. Kevin fel akarja vidítani, így visszahívja a házba. Épít egy kicsi hóembert és beteszi a fagyasztóba. Tina újra boldog és megköszöni a bátyja figyelmességét.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

The Jumping Hat Student's Book (with CD-ROM)

Peter és a nagypapája elmennek sétálni a parkba. Peter lát egy kacsát, egy iguanát, sok halat, és nagyon izgatott lesz. Van egy bohóc is a parkban, aki különféle trükköket mutat be. Minden gyerek jól érzi magát a parkban a bohóccal, aki még énekel is. Hirtelen a bohóc kalapja ugrálni kezd. Fel a dombra majd le a dombról. A bohóc szomorú és sírni kezd. Megy a kalapja után és végül elkapja. Mindenki meglepetésére egy béka van a bohóc kalapja alatt. Ez nagyon vicces és ezen mindenki nevetni kezd.

Ár: 1895,00 Ft Nettó ár: 1804,76 Ft Megnézem »

Little Books Teacher's Notes

A kis könyvek sorozat 3 különböző nyelvi szinten kapható és kifejezetten a legkisebbeknek, a 3-7 éves korosztálynak készült

Ár: 2690,00 Ft Nettó ár: 2561,90 Ft Megnézem »