Kattintson ide az ingyenes ELT SKILLS igényléséhez

 

A pedagógusok és a diákok támogatására – ebben a nehéz helyzetben – az MM Publications az angolnyelv-tanuláshoz komplex feladatrendszerrel több szinten biztosít kiegészítő gyakorlási lehetőséget a tanárok számára. A diákok egyéni tudását a 4 alapkészségre (olvasás, írás, beszéd, szövegértés) bontva tudják fejleszteni és követni a tanárok. Minden szinthez 2x12 teljes lecke tartozik. Valamennyihez kapcsolódik online Activity book, ami plusz gyakorló feladatokat tartalmaz, valamint  kapcsolódik kérdésekkel, feladatokkal 2 teljes online olvasmány is. A hirtelen sokszorosára nőtt felhasználók száma maitt az ingyenes hozzáférés a tanári management felületet nem tartalmazza!  

 

GY.I.K.

 

A leggyakoribb kérdések és a hozzájuk tartozó válaszok arról, miért is igazodik tökéletesen napjaink online oktatási módszereihez az ELT SKILLS.

Segíthet a program a most kialakult helyzetben?

Igen, hiszen otthoni tanuláshoz készült.

A Skills egy self study anyag?

Nem! Egy otthoni kiegészítő anyag, a lényege éppen a tanári irányítás, a folyamatos felügyelet és a számonkérés.

Ellenőrizhető?

Igen, a lehető legkönnyebben!

A rendszer önállóan javítja a feladatokat, amiről készségekre bontva pontos visszajelzést ad, ami segíti a diákok tanulását és a tanár munkáját is.

Követhető-e a diákok fejlődése?

Igen! Minden Unit eredményei, akár egyben, akár részleteiben az alapkészségekre bontva követhetőek.

 

Mindez néhány kattintással a programon belül megtekinthető.

A feladat kiküldése integrálható bármely olyan felületbe amit a tanárok jelenleg használnak?

Igen, akár ezeken (Google Classroom, Kréta, Kahoot stb…) keresztül is kiadható a feladat (ilyenkor is csak a feladat sorszámát kell megadni), de önállóan is tökéletesen működik. Világszerte otthoni kiegészítő tanananyagként használják a közoktatásban és a nyelviskolai képzésekhez.

 

A leírásból is kiderül, hogy könyvtől és kiadótól függetlenül alkalmazható bármely iskola számára. 9 szintből választható ki az osztály/csoport részére leginkább megfelelő szint (Beginners- től Upper-intermediate szintig, és van vizsgafelkészítési szint is. Ez az FCE).

Az angoltanár az aktuális részekből, a haladási sebességnek megfelelően tudja kijelölni az otthoni aktivitásokat, olvasmányokat, játékokat, kapcsolódjon az bármelyikhez a 4 alapkészségből.

 

A gyors és zökkenőmentes bevezetéshez ingyenes online képzést és folyamatos támogatást biztosítunk minden angoltanár számára.

 

Mi az ELT Skills?

 

 

 

 

 

 

Hogy kaphatok hozzáférést?


Töltse ki az igénylő űrlapot az iskola és a pedagógus adataival, hogy munkatársaink mielőbb felvehessék a kapcsolatot önnel!

Ha nem biztos abban, hogy melyik szintre van diákjainak szüksége, akkor ellenőrizze le itt!

Amint rögzítettük igényét, elküldjük önnek a belépéshez szükséges adatokat a diákjai számára és ők máris elkezdhetik használni a szoftvert a www.eltskills.com oldalon.

Belépéskor a rendszer kérni fogja a diákoktól az önnek elküldött iskolai kódot a diákkódot és a jelszót. Az e-mail-cím megadása nem kötelező, kihagyásával is teljes értékűen használhatják diákjai az anyagot.

Az adatok bezárása után a tanítványok már el is kezdhetik a feladatokat.

 

Melyik szintre van szükségem?

Hat Primary szint érhető el 6-11 éves korig, és 5 Secondary szint a nagyobbaknak. Kérjük a megfelelő kiválasztásához kérjük, nézze meg a lenti dokumentumokat, vagy kérdezze meg kollégáinkat!
ELT Skills szintjei az MM Pubications kurzskönyveihez kapcsolódva. Levels
Tanmenet a Primary szintekhez Syllabus Primary
Tanmenet a Secondary szintekhez Syllabus Secondary

Hogy működik az ELT SKILLS?

Tudassa diákjaival, hogy mikor melyik leckét oldják meg, vagy éppen melyik fejezeteket olvassák el az olvasmányokban! Segítségül használhatja a fenti tanmeneteket.

További segítségként tekintse meg tájékoztató videónkat a diákok számára:


További segédletek letölthetők itt: Manual


Hogy ellenőrizhesse, diákjai elkészítették-e a feladatokat, beléphet kódjukkal a felületükre, vagy megkérheti őket, hogy a lecke megoldása után küldjenek egy képernyőképet önnek az eredményekkel. Ennek áttekintése mutatja leckénként és készségenként az eredményeket.

 

Kattintson ide az ingyenes ELT SKILLS igényléséhez