Tisztelt Tanárnő! Tisztelt Tanár Úr!

 

Most, hogy újra minden iskolában át kell térni az online oktatásra, ezúton szeretnénk biztosítani önöket afelől, hogy továbbra is maximálisan számíthatnak a kiadó töretlen támogatására. Jelen helyzetben hatalmas segítség lehet az online tartott órák során interaktív anyagaink (IWB) használata, melyek jelenleg minden, az általános és középiskolákban használt könyvünkhöz elérhetőek. Ezek segítségével az online órák könnyedén, akár tankönyv és munkafüzet felhasználása nélkül megtarthatóak.

Amennyiben önöknél esetleg nem lenne elérhető IWB anyagunk, akkor kérjük, jelezze ezt felénk, és igényei szerint akár e-mailben egy egyszerű letöltő linken, akár DVD formában postai úton eljuttatjuk azt önnek.

 

Interaktív anyagaink használatával kapcsolatosan részletes információt az alábbi linken található videóban kaphat:

https://www.youtube.com/watch?v=MiqpnSgke0s

 

Az otthon végezhető online feladatokra, gyakorlásra kiváló lehetőséget nyújt az ELT Platform használata, ami regisztrációhoz kötött, de minden, a könyveinket használó tanár és diák számára ingyenesen elérhető, így akár gyakorlásra, akár házi feladatként kiválóan alkalmazható. Általános iskolában a Young Stars, Smart Junior, Get to the top Revised és Full Blast Plus sorozatainkhoz, míg középiskolában a Pioneer és Traveller Plus könyvekhez érhető el.

 

A programról részletesen az alábbi linken tájékozódhat.

http://www.elthungary.hu/catalogue_elt_platform

 

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, kérjük, vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadójával, vagy keresse vevőszolgálatunkat a vevoszolgalat@elthungary.hu e-mail-címen,vagy a + 36 59 520 826-os telefonszámon!

 

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre! Bízunk benne, hogy ezt az újabb nehéz időszakot is sikerül együtt könnyebben és eredményesebben átvészelni!

 

Üdvözlettel:

 

MM Publications – ELT Hungary Kft.