GRADED READERS LEVEL 1 

 

THE TABLE THE ASS AND THE STICK

A mese főhősei az ács, a három fia és egy szemtelen kecske, akinek nehezére esik az igazmondás. Ebből adódnak a nagy problémák, és az ács fiai is ennek köszönhetik, hogy elindulhatnak világot látni.

THE HAPPY PRINCE 

Egy szobor és egy fecske között kibontakozó gyönyörű és nem mindennapi barátság történetét butatja be a könyv.

PAUL AND PIERRE IN PARIS

Paul a La Manche csatornán érkezik Párizsba. Itt találkozik levelezőtársával Pierre Duponttal, annak családjával és unokatestvérével Sylvie-vel. Paul megismerkedik Párizs nevezetességeivel és segít Pierre és Sylvie iskolai projectjük elkészítésében is. Az olvasó megismerheti a fény városát Paul és Pier kalandjain keresztül.

LISA GOES TO LONDON

Ebben a történetben egy fiatal lány Londonba utazik, hogy részt vegyen egy nemzetközi novellaíró pályázaton. Az olvasók Lisa szemén keresztül fedezhetik fel a brit főváros nevezetességeit.

 

  GRADED READERS LEVEL 2 

 

THE MAGIC RING

Ebben a történetben három gyerekkel egy elvarázsolt kastéllyal és egy hercegnővel ismerkedhetünk meg, aki valójában nem az, akinek mondja magát. Eltűnt ékszerek, varázslat és rablás teszi izgalmassá a történetet.

THE WIZARD OF OZ

Ebben a mesében Dorothy és kutyája Toto kalandjaival ismerkedhetünk, meg akiket egy tornádó röpít, Óz csodálatos birodalmába. Ahhoz, hogy vissza tudjanak térni Kansaba sok kaland és megpróbáltatás árán, el kell jutniuk Ózhoz a nagy varázslóhoz.

BEAUTY AND THE BEAST

Ez a történet a szerelemről és önfeláldozásról szól. „Szépség” a család legkisebb gyermeke s a legjobb is , mivel feladja szabadságát és önként vállalja a fogságot apja helyett a szörny elvarázsolt kastélyában, hogy ezzel megmentse a családját.

WHITE FANG

Fehér Agyart a keverék farkas-kutya kölyköt először békés indiánok nevelik, majd a gonosz Beauty Smith lesz a gazdája. A kegyetlen bánásmód a kedves szelíd állatot vérszomjas fenevaddá változtatja. Egy brutiális kutyaviadalba majdnem belepusztul. A történet azt mutatja be, hogyan tudja a törődés és a kedvesség még a legvadabb teremtményt is hűségesebb társsá szelidíteni.

LISA VISIT LOCH NESS

Lisa kalandjai folytatódnak, ezúttal a gyönyörű, és titokzatos Loch Ness tónál, Skóciában találhatja az olvasó. A Mac Gregor család látja vendégül, és két hetet töltenek a Loch Ness tónál. A Skóciáról és skótokról érdekes tényeket tartalmazó történetet természetesen Nessie-ről is izgalmas leírást nyújt.

THE MIX UP

Ebben a történetben négy amerikai tini zenész meghívást kap az egyik legrangosabb zenei díjkiosztó gálára. Azonban egy váratlan fordulat miatt utazásuk kalandos lesz.

 

  GRADED READERS LEVEL 3

 

THE CANTERVILLE GHOST

A történet a Viktoriánus Angliában játszódik. Egy amerikai család ódon kastélyban telepszik le Angliában. Amikor megérkeznek, döbbenten észlelik, hogy nincsenek egyedül: egyik ősük ott kísért a kastélyban.

THE LAST OF THE MOHICANS

Cora És Alice Munro  az erdőn át Munro ezredeshez igyekszik. A két nőnek számos veszéllyel kell szembenéznie az út során de Sólyomszem és két Mochikan barátja segít nekik, hogy épségben eljussanak úti céljukhoz.

EXCALIBUR

A történet a háború dúlta Angliába visz vissza minket. A király halála után mindenki meglepetésére Arthur elég bártor és erős ahhoz, hogy ő legyen az ország új királya. Nehéz idők jönnek és a királynak szüksége van egy mágusra, Merlinre, és a varázslatos kardra az Excalibura, hogy megküdjön a gonosszal. Olvasd el a történetet és derítsd ki vajon Artur és a Kerekasztal Lovagjai győzhetnek e és meg tudják e teremteni  azt az Angliát, ahol mindenki biztonságban élhet.

THE MYSTERIOUS ISLAND

Négy évig tartó kalandok várnak arra az öt katonára és egy kutyára, akik az Amerikai Polgárháború elől szöknek meg hőlégballonon. A csendes Óceán egyik szigetén találják magukat, ami még a térképen sincs rajta. Számos veszéllyel és megpróbáltatással kell szembe nézniük: a sziget vadvilágával, a rendkívüli időjárással, még kalózokkal és egy aktív vulkánnal is!
Vajon túlélik a megpróbáltatásokat? Tud e segíteni rajtuk valaki hogy újra hazajussanak? Választ kapunk a kérdésre, ha elolvassuk ezt a klasszikus történetet a bátorságról, összetartásról és reményről. 

IN THE YEAR OF THE DRAGON

A történetben két testvér Jason és Nicholas eltévednek a hon kongi újévi színes forgatagban, miután öccse meghiusítja Jason tervét. Kalandjuk során Hon Kongban számos új barátot szereznek és érdekes dolgokat tudnak meg a világról és magukról..

SAVE THE FOREST

Ahristopher Andrew egy csendes kisvárosban Aylesworth-ban él Barkshire megyében. Élete eseménytelen mind addig amíg, egy nap meg nem tudja, hogy ki akarják vágni a város melletti erdőt, hogy emeletes házakat építsenek a helyére. Elhatározza, hogy tennie kell valamit a gyönyörű erdő megmentése érdeképen. Barátai segítségének köszönhetően meghallják szavait. Christopher bebizonyítja hogy semmi sem lehetetlen, emellet sok mindent megtanul önmagáról is.

 

  GRADED READERS LEVEL 4 

 

GREAT EXPECTATIONS

Dickens klasszikus történetében Pip, a szegény árva élete teljesen megváltozik, amikor találkozik Havisham kisasszonnyal és annak fogadott lányával, Estellával akibe reménytelenül beleszeret.

CAPTAIN GRANT'S CHILDREN

A népszerű Verne regényben rengeteg kalandon, bonyodalmon és nehézségen keresztül kell átvergődniük a gyerekhősöknek, míg rá nem lelnek az eltűnt, hajótörött kapitányra.

FRANKENSTEIN

Viktor Frankenstein dolgozik éjjel nappal, hogy megalkossa a szörnyet, amivel nagy áttörést remél a tudomány területén. Azonban a teremtmény csak szomorúságot és halált hoz.

THE PHANTOM OF THE OPERA

A gyönyörű Christine Daae-t varázslatos hangja a Párizsi Opera ünnepelt sztárjává  teszi. Sikere mögött viszont titokzatos rejtyél lapul. Az Operaház kisíértete és szelleme szerelmes Christine-be. Amint rájön Christine milyen érzéseket táplál Chagny báró iránt elborítja elméjét a féltékenység és borzalmas bosszút tervez. Vajon sikerül elejét venni a tragédiának? Képes a szerelem különbséget tenni és megmenteni mindenkit? Választ kapunk a kérdésekre, ha elolvassuk ezt a romantikus történetet.

DRACULA

Jonathan Harker üzleti ügyben meglátogatja Drakulát Erdélyi kastélyában. Amikor ez elhatározza, még nem tudja milyen bajba fog kerülni és azt sem, hogy betegség, halál, fájdalom és bánat követi a tettét. Csak Dr Van Helsing tudja mi a teendő, de vajon túl tud e járni a rettenetes Dracula eszén? Egy klasszikus horror történet ami biztosan lenyűgözi az olvasót rejtélyeivel és izgalmas fordulataival

BACK TO THE DREAMTIME

Richard a tinédzser bennszülött fiú, a fehérek világában nevelkedett, amely kényszeríti, hogy egyességet kössön a múlt és a jelen között. Az olvasók, megismerkedhetnek Richarddal, és barátaival és számos kalandban vehetnek rész velük Ausztrália elhagyatott területein.

LOST IN CAVE

Három tinédzser lány Ellise, Fran és Agnes csatlakozik egy fotóklubhoz és egy másik klub tagjaival kirándulást, tesznek Peak District Nemzeti Parkba. Első látogatásuk a barlangban nagyon tetszik nekik és elhatározzák, hogy majd visszatérnek egyszer.

 

 

  GRADED READERS LEVEL 5

 

THE PICTURE OF DORIAN GREY

Amikor Dorian meglátja a róla készült festményt, ráébred önnön szépségére. Minden vágya, hogy örökké így nézzen ki. Ezért mindenre hajlandó, még arra is, hogy akár szerződést kössön az ördöggel. A lelkét adja az örök fiatalságért cserébe.

THE MAN IN THE IRON MASK

Franciaországot XIV. Lajos király sanyargatja, akinek kegyetlen kormányzását megelégelik a becsületre felesküdött testőrei. Amikor a szörnyű titokra fény derül, d'Artagnan hű társai segítségével kiszabadítja a Bastille-ban raboskodó trónörököst, Henrit, és segítségükkel a jogos uralkodó kerül a trónra.
A történet során az olvasó megtapasztalja , hogyan kerekedik felül az igazság és a barátság, az igazságtaláanságon és korrupción.

 

    

 KOMPONENESEK, KÖZOKTATÁSI ÁRAK

 

 

CÍM 
THE TABLE THE ASS AND THE STICK STUDENT'S BOOK
THE TABLE THE ASS AND THE STICK ACTIVITY BOOK
THE TABLE THE ASS AND THE STICK TEACHER'S BOOK
THE TABLE THE ASS AND THE STICK AUDIO CD
THE HAPPY PRINCE STUDENT'S BOOK
THE HAPPY PRINCE ACTIVITY BOOK
THE HAPPY PRINCE TEACHER'S BOOK
THE HAPPY PRINCE AUDIO CD
PAUL AND PIERRE IN PARIS STUDENT'S BOOK 
PAUL AND PIERRE IN PARIS ACTIVITY BOOK 
PAUL AND PIERRE IN PARIS TEACHER'S BOOK 
PAUL AND PIERRE IN PARIS AUDIO CD 
LISA GOES TO LONDON STUDENT'S BOOK 
LISA GOES TO LONDON ACTIVITY BOOK 
LISA GOES TO LONDON TEACHER'S BOOK 
LISA GOES TO LONDON AUDIO CD 
THE MAGIC RING STUDENT'S BOOK
THE MAGIC RING ACTIVITY BOOK
THE MAGIC RING TEACHER'S BOOK
THE MAGIC RING AUDIO CD
BEAUTY AND THE BEAST STUDENT'S BOOK
BEAUTY AND THE BEAST ACTIVITY BOOK
BEAUTY AND THE BEAST TEACHER'S BOOK
BEAUTY AND THE BEAST AUDIO CD
WHITE FANG STUDENT'S BOOK
WHITE FANG ACTIVITY BOOK
 WHITE FANG TEACHER'S BOOK 
WHITE FANG  AUDIO CD 
LISA VISITS LOCH NESS  STUDENT'S BOOK 
LISA VISITS LOCH NESS  ACTIVITY BOOK 
LISA VISITS LOCH NESS  TEACHER'S BOOK 
LISA VISITS LOCH NESS  AUDIO CD 
THE MIX UP  STUDENT'S BOOK 
THE MIX UP  ACTIVITY BOOK 
THE MIX UP  TEACHER'S BOOK 
THE MIX UP  AUDIO CD 
THE CANTERVILLE GHOST  STUDENT'S BOOK 
THE CANTERVILLE GHOST  ACTIVITY BOOK 
THE CANTERVILLE GHOST  TEACHER'S BOOK 
THE CANTERVILLE GHOST  AUDIO CD 
THE LAST OF THE MOHICANS  STUDENT'S BOOK 
THE LAST OF THE MOHICANS  ACTIVITY BOOK 
THE LAST OF THE MOHICANS  TEACHER'S BOOK 
THE LAST OF THE MOHICANS  AUDIO CD 
EXCALIBUR  STUDENT'S BOOK 
EXCALIBUR  ACTIVITY BOOK 
EXCALIBUR  TEACHER'S BOOK 
EXCALIBUR  AUDIO CD 
THE MYSTERIOUS ISLAND  STUDENT'S BOOK 
THE MYSTERIOUS ISLAND  ACTIVITY BOOK 
THE MYSTERIOUS ISLAND  TEACHER'S BOOK 
THE MYSTERIOUS ISLAND  AUDIO CD 
IN THE YEAR OF THE DRAGON  STUDENT'S BOOK 
IN THE YEAR OF THE DRAGON  ACTIVITY BOOK 
IN THE YEAR OF THE DRAGON  TEACHER'S BOOK 
IN THE YEAR OF THE DRAGON  AUDIO CD 
SAVE THE FOREST  STUDENT'S BOOK 
SAVE THE FOREST  ACTIVITY BOOK 
SAVE THE FOREST  TEACHER'S BOOK 
SAVE THE FOREST  AUDIO CD 
GREAT EXPECTATIONS  STUDENT'S BOOK 
GREAT EXPECTATIONS  ACTIVITY BOOK 
GREAT EXPECTATIONS  TEACHER'S BOOK 
GREAT EXPECTATIONS  AUDIO CD 
CAPTAIN GRANT'S CHILDREN  STUDENT'S BOOK 
CAPTAIN GRANT'S CHILDREN  ACTIVITY BOOK 
CAPTAIN GRANT'S CHILDREN  TEACHER'S BOOK 
CAPTAIN GRANT'S CHILDREN  AUDIO CD 
 FRANKEINSTEIN STUDENT'S BOOK 
FRANKEINSTEIN  ACTIVITY BOOK 
FRANKEINSTEIN  TEACHER'S BOOK 
FRANKEINSTEIN  AUDIO CD 
THE PHANTOM OF THE OPERA  STUDENT'S BOOK 
THE PHANTOM OF THE OPERA  ACTIVITY BOOK 
THE PHANTOM OF THE OPERA  TEACHER'S BOOK 
THE PHANTOM OF THE OPERA  AUDIO CD 
DRACULA  STUDENT'S BOOK 
DRACULA  ACTIVITY BOOK 
DRACULA  TEACHER'S BOOK 
DRACULA  AUDIO CD 
BACK TO THE DREAMTIME STUDENT'S BOOK 
BACK TO THE DREAMTIME ACTIVITY BOOK 
BACK TO THE DREAMTIME TEACHER'S BOOK 
BACK TO THE DREAMTIME AUDIO CD 
LOST IN CAVE  STUDENT'S BOOK 
LOST IN CAVE  ACTIVITY BOOK 
LOST IN CAVE  TEACHER'S BOOK 
LOST IN CAVE  AUDIO CD 
THE PICTURE OF DORIAN GRAY  STUDENT'S BOOK 
THE PICTURE OF DORIAN GRAY  ACTIVITY BOOK 
THE PICTURE OF DORIAN GRAY  TEACHER'S BOOK 
THE PICTURE OF DORIAN GRAY  AUDIO CD 
THE MAN IN THE IRON MASK  STUDENT'S BOOK 
THE MAN IN THE IRON MASK  ACTIVITY BOOK 
THE MAN IN THE IRON MASK  TEACHER'S BOOK 
THE MAN IN THE IRON MASK   AUDIO CD

 

Vissza az oldal tetejére!