Kedves Intézményvezetők! Kedves Pedagógusok!

Lassan itt a tanév vége. Szeretnénk megköszönni az egész éves együttműködő, segítő munkátokat. Bízunk benne, hogy a mögöttünk lévő tanévben is sikeresnek ítéltétek meg a kiadónk munkáját.

Azonban mi még a nyári időszakra is készülünk egy újdonsággal. Arra gondoltunk, hogy a népszerű könnyített olvasmányaink mellé olvasónaplókat készítünk. Visszajelzéseiteket figyelembe véve, egy olyan kérdésekből álló anyagot szeretnénk elérhetővé tenni a diákok számára, amelyekre a történetek elolvasása után válaszolni tudnak. Továbbgondolhatják a cselekményeket, jellemezhetik a szereplőket, párosíthatnak hozzájuk tulajdonságokat stb. Az olvasónapló letölthetőségének kezdetét felhívással jelezzük majd honlapunkon.

Javasoljuk minden diák részére – aki a nyár folyamán sem szeretne teljesen elszakadni az angol nyelvtől –, hogy vásárolják meg a nyelvi szintjüknek megfelelő könnyített olvasmányt, és mi biztosítunk hozzá egy ingyenesen letölthető olvasónaplót. Az elkészült anyagokat visszajuttathatják hozzánk és/vagy szeptemberben leadhatják nektek, egy jó jegy reményében. Az első ötven hozzánk visszaküldött olvasónapló készítőjét praktikus, a tanórákon is felhasználható ajándékkal jutalmazzuk.

Az olvasmányos katalógusunkat az alábbi linken tudjátok megnézni:
http://mmpi.net/Readers-Catalogue-2018

Árlistánkat itt találjátok:
http://www.elthungary.hu/assets/upload/iskolai_arlista_2018.pdf

Rendeléseiteket a területi képviselő kollégáknál, vagy közvetlenül az ügyfélszolgálatnál (telefon: +36 59 520 826, e-mail: mmnyelvkonyvek@elthungary.hu) tudjátok leadni.

Kívánunk mindenkinek eredményes munkát a tanév hátralévő részében!

MM Publications – ELT Hungary csapata