Löwenzahn  2020 - Home


Home   Tägliches lesen...   Information für die Lehrer   Részletes leírás   Szabályok   Mintafeladatok   GY.I.K   Feladatok   Megoldások 


  

Kedves Pedagógusok! Kedves Szülők és Diákok!

 

Újra itt van az ELT Hungary népszerű ingyenes német nyelvű háziversenye, a LöwenZahn. Az idén immár 7. alkalommal mérhetik meg velünk némettudásukat a lelkes kisoroszlánok.

Az elmúlt évek visszajelzéseit figyelembe véve a verseny menetét részben átalakítottuk, reméljük, hogy ennek köszönhetően az eredményhirdetésnél rengeteg mosolygós arcú diákkal és büszke szüleikkel, nagyszüleikkel, valamint és nem utolsó sorban elégedett tanáraikkal találkozhatunk majd.

Azt viszont bizton állíthatjuk, hogy az előző évekhez hasonlóan az idén is izgalmakkal teli munka és csodás kalandok várnak mindenkire, aki csatlakozik hozzánk, hiszen környezetünk varázslatos világába kalauzoljuk a jelentkezőket – néha furcsa, trükkös, olykor akár meghökkentő kérdéseken keresztül.

Kérjük, olvassák el figyelmesen felhívásunkat, és bátorítsák tanítványaikat, gyermekeiket, hogy vegyenek részt ebben a nagyszerű kalandban!

 

A jelentkezés határideje: 2020. november 8., éjfél

 

További részletek itt érhetőek el:

http://www.elthungary.hu/lowenzahn_reszletes_leiras