.

Tisztelt Tanárnő, Tanár Úr! Kedves Versenyzők!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az English Language Competition - Mercury kategóriájában az első fordulót követően az első helyért folyó versenyben pontegyenlőség alakult ki.Az azonos pontszámot elért versenyzők felkészítő tanárainak 2018. április 20-án, e-mailben elküldtük a második forduló feladatát.

A Mercury kategóriában a második forduló megoldásainak visszaküldési határideje: 2018. április 27., éjfél.

Kérem, amennyiben levelünket még nem kapták meg, azt a lehető leghamarabb szíveskedjenek jelezni az alábbi e-mail-címen!

További eredményes versenyzést kívánok!

kovacserzsebet@elthungary.hu

Az English Language Competition a végéhez közeledik. Az első fordulóban elért eredményeket az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

Mercury

Venus

Mars

Jupiter

Saturn

 

A Venus, Mars, Saturn és Jupiter kategóriákban a második fordulós feladatokat már kiküldtük az érintett versenyzőket felkészítő részére. Amennyiben, az Ön versenyzője érintett ebben és ezidáig nem érkezett meg a levelünk, kérem, jelezze az alábbi e-mail-címen: 

kovacserzsebet@elthungary.hu

A Venus, Mars, Saturn, Jupiter kategóriák második fordulós feladatainak visszaküldési határideje: 2018. 04. 23., éjfél.  A feladatlapokat az elc@elthungary.hu  e-mail-címre várjuk.

Üdvözlettel, Duliné Kovács Erzsébet

 

Versenyfeladatok 2018

 

Mercury

Venus

Mars

Jupiter

Saturn

 

Megoldások 2018