Kedves Tanárnő, Tanár Úr,

Amint valószínűleg már önök is értesültek róla, pénteken Magyarország Kormánya elrendelte az iskolák határozatlan időre történő bezárását március 16. napjától kezdődően.

Határozatban döntöttek az oktató-nevelő munka tantermen kívüli folytatásáról és a digitális munkarend bevezetéséről. Ezt sokféle módon, különböző platformokon keresztül meg lehet tenni.

Az elvárás nem az a pedagógusoktól, hogy kizárólag élőben, online tartsanak órákat (például skype-on keresztül), hanem olyan anyagokat biztosítsanak a tanulók számára, amelyek segítségével otthon gyakorolhatják az angol nyelvet.

Péntek este óta mindannyian keményen dolgozunk azon, hogy segítséget tudjunk nyújtani önöknek és a lehető legjobb megoldást találjuk meg erre a rendkívüli helyzetre.

Habár az MM Publications nem rendelkezik interaktív digitális tankönyvvel, de sok egyéb elektronikus anyagunk van, melyek közül több a jelenlegi helyzetben jól használható. Ezeket a digitális anyagokat készülünk ingyenesen az Önök rendelkezésére bocsájtani, a szükséges technikai feltételek megvalósításán jelenleg is dolgozunk, annak érdekében, hogy pár napon belül elérhetőek lehessenek.

Az első napokra olyan letölthető anyagokat válogatunk, amelyek a legmegfelelőbbek a diákok számára és ezeket hétfőtől kezdődően folyamatosan elérhetővé tesszük a honlapunkon.

Ahogy a következő napokban tisztábban látszik majd, hogy a gyakorlatban mire lesz leginkább szükség, folyamatosan teszünk elérhetővé anyagokat a beérkező igényeknek megfelelően.

Egyes anyagok kizárólag a pedagógusok számára lesznek elérhetőek. Ahhoz, hogy a napról napra változó helyzetben folyamatosan értesülni tudjanak az újonnan elérhető feltöltésekről és a lehető leggyorsabban elérhessék azokat, javasoljuk, hogy regisztráljanak weboldalunkon pedagógusként (http://www.elthungary.hu/regisztracio).

Amennyiben bármilyen javaslatuk, kérésük, kérdésük merülne fel, kérem, írjanak a digitalsupport@elthungary.hu e-mail címre, keressék területi képviselőinket vagy hívják ügyfélszolgálatunkat a +36 59 520 826-os telefonszámon!

A járvány leküzdése mindannyiunktól megfeszített munkát igényel, mi mindent megteszünk, hogy lehetőségink szerint támogassunk minden nyelvtanárt és nyelvtanulót.

Vigyázzunk egymásra és magunkra!

Üdvözlettel,
Pádár Péter

MM Publications – ELT Hungary