Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ebben a rendkívüli helyzetben támogassuk a pedagógusok és a diákok digitális munkáját. Kollégáink, Önökhöz hasonlóan megfeszített tempóban dolgoznak minden nap, annak érdekében, hogy folyamatosan több és több anyagot tegyünk elérhetővé honlapunkon, segítve ezzel a digitális tanrendnek való megfelelést.

A korlátozott letöltéseknél a kizárólag kiadványainkat használók számára elérhetőket most minden pedagógus rendelkezésére bocsájtjuk, de továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ezeket az anyagok csak tanárok részére tegyük hozzáférhetővé és kizárólag ők tölthessék le. Fokozottan ügyelünk arra, hogy a diákok számára ne válhassanak elérhetővé ezek a részek (tesztek, megoldókulcsok, stb...) és erre kérjük önöket is!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a tanári regisztráció nem automatikus! Minden egyes új regisztráló esetében ellenőriznünk kell a megadott adatokat, ami a jelentkezők számától és a kollégáink leterheltségétől függően időt vehet igénybe. Mindent megteszünk természetesen, hogy a lehető leggyorsabban elvégezzük az ellenőrzéseket és ennek eredményéről és meglétéről értesítést küldünk a regisztrációkor megadott címre. Az iskolára vonatkozó adatokat kérjük, mindenképpen töltsék ki, ezzel nagyban gyorsíthatják az ellenőrzés  folyamatát.

Amennyiben ön már regisztrált és a tanári letöltéseknél elutasító választ kap, kérem, jelezze számunkra a digitalsupport@elthungary.hu címen vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 59 520 826-os telefonszámon, hogy mihamarabb segíthessünk!

File neve Rövid leírás
SMART_JUNIOR_1_Class_CD_1

Smart Junior 1 Class CD Part 1

Letöltés
SMART_JUNIOR_1_Class_CD_2

Smart Junior 1 Class CD Part 2

Letöltés
SMART_JUNIOR_2_Class_CD_1

Smart Junior 2 Class CD Part 1

Letöltés
SMART_JUNIOR_2_Class_CD_2

Smart Junior 2 Class CD Part 2

Letöltés
SMART_JUNIOR_3_Class_CD_1

Smart Junior 3 Class CD Part 1

Letöltés
SMART_JUNIOR_3_Class_CD_2

Smart Junior 3 Class CD Part 2

Letöltés
SMART_JUNIOR_4_Class_CD_1

Smart Junior 4 Class CD Part 1

Letöltés
SMART_JUNIOR_4_Class_CD_2

Smart Junior 4 Class CD Part 2

Letöltés
Smart_Junior_Class_CD_Tracklist

Smart Junior Class CD Tracklist

Letöltés